Lidhur me Projektin
Partnerët
Contact

NEWSFEED

Sesion vetëdijësues në shkollën e mesme të Mitrovicës “Frang Bardhi”
Sesion vetëdijësues në shkollën e mesme të Mitrovicës “Frang Bardhi”
15 Nëntor, 2019
Në Shkollën e Mesme “Frang Bardhi” në Mitrovice, Qendra MVPT realizoi Sesionin e pestë Vetëdijësues mbi Trafikimin me qenie njrëzore si aktivitet për shënimin e Fushatës Nacionale Kundër Tr...
SESION VETËDIJËSUES NË SHKOLLËN E MESME “ULPIANA” NË LIPJAN
SESION VETËDIJËSUES NË SHKOLLËN E MESME “ULPIANA” NË LIPJAN
8 Nëntor, 2019
Në Shkollën e Mesme “Ulpiana” në Lipjan, Qendra MVPT realizoi Sesionin e tretë Vetëdijësues mbi Trafikimin me qenie njerëzore si aktivitet për shënimin e Fushatës Nacionale Kundër Trafikimi...
BE QËNDRON NË KRAH TË TË MBIJETUARAVE TË TRAFIKIMIT
BE QËNDRON NË KRAH TË TË MBIJETUARAVE TË TRAFIKIMIT
7 Nëntor, 2019
Ambasadorja Apostolova pati një takim sot më Kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini. Ata diskutuan mbështetjen e BE-së për këtë komunë dhe më specifikisht për ngrohëtoren e re të fin...